вівторок, 19 жовтня 2021 р.

 

Організація діяльності бібліотек закладів загальної середньої освіти в 2021-2022 навч.році

21-22 навч. рік.png
Зміст

Бібліотекарям - до нового навчального року: поради, планування

Нормативні документи

Цілі сталого розвитку б-к.jpg

Проєкти нормативних документів для ознайомлення

Бібліотекарям – методичні рекомендації, методичні матеріали

До планування роботи бібліотек

Це буде корисним бібліотекареві

А також матеріали сторінок:

News-84533 bibl.gif
News-84533 bibl.gif
News-84533 bibl.gif
News-84533 bibl.gif
News-84533 bibl.gif
News-84533 bibl.gif

Радимо ознайомитись

Випуск журналу присвячено інноваційній діяльності бібліотек закладів загальної середньої та позашкільної освіти, підвищенню престижу бібліотечної професії, поширенню досвіду роботи з популяризації книги, формуванню інформаційної, бібліотечно-бібліографічної та читацької культури учнів.

Нагадування

Впровадження УДК

Вебресурси для бібліотекарів


Бібліотечний бульвар

За матеріалами Першого Всеукраїнського науково-практичного семінару "Неперервна освіта як чинник професійного і творчого зростання бібліотечних працівників". На сторінках блогу можна побачити матеріали, що були підготовлені до семінару.

БІБЛІОТЕЧНИЙ БАТЛ "ЗИМОВІ КЛОПОТИ АБО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИЙ ПЕРЕПОЛОХ У БІБЛІОТЕЦІ"

Сайт, який висвітлює проведення дистанційної бібліотечно-пізнавальної гри - батл в межах інтернет-семінару "Використання інтернет-сервісів для популяризації читання".

Продовжуємо вчитись

КПК

29.11-10.12.2021 Бібліотекарі закладів освіти усіх типів

Семінари на 2021 рік

  • Мережева акція як сучасна форма роботи з користувачами бібліотеки (Всеукраїнський інтернет-семінар з досвіду роботи бібліотек ЗЗСО Запорізької області)
  • Інтернет-семінар як дистанційна або мережева форма підвищення кваліфікації бібліотекарів
  • Сучасні форми краєзнавчої роботи в бібліотеці (22-24.09)
News-84533 bibl.gif

Консультації для бібліотекарів

Масові заходи

Залишаються актуальними

Лайфхаки від фахівця

Лайфха́ки — сленґовий термін, що означає деяку хитрість або корисну пораду, яка допомагає вирішувати побутові проблеми, тим самим заощаджуючи час. Це набір методів і прийомів "зламу" навколишнього життя для спрощення процесу досягнення поставлених цілей за допомогою різних корисних порад і хитрих трюків. Вікіпедія

Педагогічному колективу до 2021/2022 навчального року

Про організований початок навчального року

Перший урок

  • 30 років – 30 уроків : інформаційно-методичні матеріали для проведення Дня знань та Першого уроку в 2021/2022 навчальному році / авт.-уклад. : Федорова Ю. В., Качуровська О. М., Колісніченко С. В., Коломоєць С. Д., Пляка С. М., Сіланть‘єва Є. Е. ; за заг. ред. Федорової Ю. В. – Кропивницький : КЗ «КОІППО ім. Василя Сухомлинського», 2021. – 116 с.
Розроблені інформаційно-методичні матеріали «30 років – 30 уроків» допоможуть педагогам ефективно організувати підготовку до проведення 
Дня знань і Першого уроку у 2021/2022 н.р. та сприятимуть формуванню патріотичних почуттів учнів. Запропоновані розробки доповнені елементами
візуалізації – відеонарисами про Україну та українців, виконаними у техніці пісочної анімації, що забезпечить їх творче використання. 
Інформаційно-методичні матеріали  стануть у нагоді для подальшого використання в закладах освіти у процесі формування патріотичних почуттів 
та ціннісно орієнтованого навчання і виховання учнів.

Освітні програми

У 2021/2022 навчальному році модельні навчальні програми впроваджуватимуться тільки в пілотних закладах загальної середньої освіти, що є учасниками інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 02 квітня 2021 року № 406.

Наскрізні лінії є засобом інтеграції ключових і загальнопредметних компетентностей, навчальних предметів та предметних циклів; їх необхідно враховувати при формуванні шкільного середовища.

Наскрізні лінії є соціально значимими надпредметними темами, які допомагають формуванню в учнів уявлень про суспільство в цілому, розвивають здатність застосовувати отримані знання у різних ситуаціях.

Мета наскрізних ліній – «сфокусувати» увагу й зусилля вчителів-предметників, класних керівників, зрештою, усього педагогічного колективу на досягненні життєво важливої для учня й суспільства мети, увиразнити ключові компетентності.

Збірники календарних планувань з усіх предметів на сайті "Шкільне життя"

Методичні рекомендації

Навчальна література, посібники

Переліки навчальної літератури, програм тощо на 2021-2022 навчальний рік

Електронні версії підручників

  • Електронні версії підручників для учнів 1-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 2-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 3-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 4-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 5-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 6-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 7-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 8-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 9-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 10-х класів
  • Електронні версії підручників для учнів 11-х класів
  • Двомовні словники
  • Посібники серії "Шкільна бібліотека"
  • Підручники та посібники курсу "Фінансова грамотність"

1 коментар :

  1. Всім привіт, сьогодні продуктивний день. Працюю над своїми проектами, які потрібно виконати протягом наступного тижня, а також розробляю нову стратегію для досягнення своїх бізнес-цілей. Я говорю про містера Педро, посадовця з позик, який допоміг схвалити мою позику для відкриття мого бізнесу за ставкою 3%, тож я дуже сподіваюся, що в найближчі тижні я зможу відновитися і не дозволити нічому мене тримати. вниз. Я ненавиджу, що кожен день відбувається по-різному, і я просто ненавиджу те, що я відчуваю. Я готовий бути тією людиною, якою я був понад рік тому, яка на шляху і знає, що важливо, міцного здоров’я та йти до своїх цілей. Я просто вірю, що повернуся на правильний шлях, а також з нетерпінням чекаю багатьох змін у моєму житті протягом наступних кількох тижнів. Тримайте мене в своїх думках, вся позитивна енергія дійсно потрібна.
    для бізнес-кредиту.особистої позики, автокредиту, житлового кредиту та іншої фінансової допомоги.
    Щоб отримати позику, зв’яжіться з паном Педро на pedroloanss@gmail.com.

    ВідповістиВидалити