середу, 25 березня 2020 р.



Весняні канікули для дітей – це свято читання, це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято творців книги та її читачів. Тиждень дитячої книги народився з ініціативи дитячого письменника Льва Кассіля в 1943 році. У незалежній Україні Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги проходив з 1993 року, а з 2009 року отримав назву Всеукраїнський тиждень дитячого читання. За цей час Книжкові іменини проходили у багатьох областях України, збираючи улюблених письменників, видавців, дитячих бібліотекарів та читачів.

Заходи Всеукраїнського тижня дитячого читання були заплановані у нашій бібліотеці і у 2020 році. Вони усі обов’язково відбудуться, але трохи згодом. На нас очікують зустрічі з письменниками, розповіді про книги та читання творів, презентації та інтерактивні ігри. А зараз ми пропонуємо ознайомитися з нашими порадами, інформуватимемо про електронні ресурси, підготовлені бібліотеками для дітей. 
Всеукраїнський тиждень книги – це свято юних читачів, кожен з яких є його активним учасником. 
Читайте, спілкуйтеся про прочитане, обмінюйтеся інформацією, розповідайте про корисні ресурси, про книгу та читання. Разом ми сила! Читанню вірус не на заваді.


Немає коментарів :

Дописати коментар