пʼятницю, 14 лютого 2020 р.


14 лютого – день дарування книг

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму https://rst.if.ua/ – справжні та щирі друзі нашої книгозбірні. Бібліотека Ліцею отримала у подарунок 3 чудові книги для наших читачів.
Що дитина хотіла б отримати у подарунок ? Адже так хочеться, щоб він був цікавим, корисним та приносив радість. Чим цікавляться сучасні діти? Чи можливо відвернути їхню увагу хоч на кілька годин, від комп’ютерних забав, спілкування в соцмережах? Прекрасним рішенням може стати цікава книга!
Як же вибрати книгу, після якої учень для себе вирішить, що читати - це круто? Часто ми поспіхом забігаємо в крамниці і намагаємось швиденько зорієнтуватись, на чому ж спинити свій вибір. Гарячково обдумуємо всі «за» і «проти». Надати перевагу класикам, чи сучасним авторам? Сучасним історіям, що весело та повчально розповідають про реальність, чи дивовижній химерній фантастиці, яка обов’язково захопить уяву сучасного учня?
В дитинстві, кожна книга, що поглинула дитячу увагу та вразила цікавою розповіддю, сприятиме формуванню власного світогляду, цінностей та смаків. Розвиватиме уяву та пам'ять.
Дякуємо студентам та учителю зарубіжної літератури Бевській Т.В. за багаторічну співпрацю з бібліотекою. #librarylyceumchornovola #library #бібліотека




Немає коментарів :

Дописати коментар